Salkım Anaokulu

WEB https://golbasisalkimanaokulu.meb.k12.tr
Adres : Asfalt Mah. 412 Sok. No13/A Gölbaşı/ADIYAMAN
VİZYON : ÖĞRENMENİN ÖNÜNDEKİ ENGELLERİ KALDIRARAK OKUL ÖNCESİ EĞİTİMDE İLGİNİN,SEVGİNİN YENİLİKÇİLİĞİN VE DEĞİŞİMİN ÖNCÜSÜ OLMAK
MİSYON : Tüm paydaşlarımızın özverili katılımlarıyla, sevgi ve güven ortamı içinde; bireysel ve toplumsal sorumluluğunun bilincinde, kültürel ve manevi değerlere saygılı, yeterliliklerinin farkında olan, problem çözme becerisine sahip, kendine güvenen, yaratıcı ve başarılı öğrenciler yetiştirerek ilköğretime ve geleceğe hazırlamak
BAŞARILAR : Beyaz Bayrak Sertifikası Beslenme Dostu Okul Sertifikası Erasmus KA101 Projesi Eko-Okul Yeşil Bayrak Projesi Okullarda Orman Projesi Okulum Temiz Belgesi Sıfır Atık Belgesi e-Twinning Projeleri

Saatler : 07:30-12:00 12:00-17:00
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Şehir içi Şahsi veya Servis ile Ulaşım mümkündür.
Yerleşim Yeri : SALKIM ANAOKULUMUZ ADIYAMAN GÖLBAŞI İLÇESİNDE YER ALMAKTADIR. GÖLBAŞI iLÇESİ ADIYAMAN İLİMİZİN NÜFUS AÇISINDAN 3. BÜYÜK İLÇESİ OLUP,GAZİANTEP,KAHRAMANMARAŞ,MALATYA OLMAK ÜZERE İLİMİZİN DIŞA AÇILAN VE KÖPRÜ VAZİFESİ GÖREN,KARADENİZ´İ VE DOĞU ANADOLUYU AKDENİZ´E BAĞLAYAN,ÜZÜMÜ,FISTIĞI, NARI VE TABİ Kİ HARİKA GÖLÜ İLE MEŞHUR BİR İLÇEDİR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : ADIYAMAN İLİNE 60 KM, İLÇE MERKEZİNE İSE 0 Km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Basketbol,Jimnastik,Halk Oyunları,Bisiklet
Bilimsel Etkinlikler : "Proje Defterim" Fen-Doğa Projesi,
Proje Çalışmaları : "Okulumuzda Hareket Var","Her Gün Yeni Bir Oyun", "Drama Günü", "Orff-Ritm Günü", "Oyuncak Kumbaram""Bir Kitap Bir Hayal"," Sınıf-Veli Buluşmaları""Eko-Okul","Okullarda Orman""Beslenme Dostu Okul","Beyaz Bayrak" ,"Her Gün 10 Dakika Zıplıyorum", "İngilizce Öğreniyorum"
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Erasmus KA101 ve Etwinning projeleri
Diğer Hususlar : Anaokulumuzda Drama ve Beceri Atölyesi ile Akıl ve Zeka Oyunları Atölyemiz hizmet vermeye başlamıştır.