SALKIM ANAOKULU

Vizyon: ÖĞRENMENİN ÖNÜNDEKİ ENGELLERİ KALDIRARAK OKUL ÖNCESİ EĞİTİMDE İLGİNİN,SEVGİNİN YENİLİKÇİLİĞİN VE DEĞİŞİMİN ÖNCÜSÜ OLMAK

Misyon: Tüm paydaşlarımızın özverili katılımlarıyla, sevgi ve güven ortamı içinde; bireysel ve toplumsal sorumluluğunun bilincinde, kültürel ve manevi değerlere saygılı, yeterliliklerinin farkında olan, problem çözme becerisine sahip, kendine güvenen, yaratıcı ve başarılı öğrenciler yetiştirerek ilköğretime ve geleceğe hazırlamak

Başarılar: Beyaz Bayrak Sertifikası Beslenme Dostu Okul Sertifikası Erasmus Ka1 Projesi Eko-Okul Yeşil Bayrak Projesi Okullarda Orman Projei

Saatler: 07:30-12:00 12:00-17:00
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Basketbol,Jimnastik,Halk Oyunları,Bisiklet
Bilimsel Etkinlikler: "Proje Defterim" Fen-Doğa Projesi,
Proje Çalışmaları: "Okulumuzda Hareket Var","Her Gün Yeni Bir Oyun", "Drama Günü", "Orff-Ritm Günü", "Oyuncak Kumbaram""Bir Kitap Bir Hayal"," Sınıf-Veli Buluşmaları""Eko-Okul","Okullarda Orman""Beslenme Dostu Okul","Beyaz Bayrak" ,"Her Gün 10 Dakika Zıplıyorum", "İngilizce Öğreniyorum"
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus KA101 ve Etwinning projeleri
Diğer Hususlar: Anaokulumuzda Drama ve Beceri Atölyesi ile Akıl ve Zeka Oyunları Atölyemiz hizmet vermeye başlamıştır.

Telefon - 4167821308

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - http://golbasisalkimanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Asfalt Mah. 412 Sok. No13/A Gölbaşı/ADIYAMAN

Yemekhane :1

Yerleşim Yeri - SALKIM ANAOKULUMUZ ADIYAMAN GÖLBAŞI İLÇESİNDE YER ALMAKTADIR. GÖLBAŞI iLÇESİ ADIYAMAN İLİMİZİN NÜFUS AÇISINDAN 3. BÜYÜK İLÇESİ OLUP,GAZİANTEP,KAHRAMANMARAŞ,MALATYA OLMAK ÜZERE İLİMİZİN DIŞA AÇILAN VE KÖPRÜ VAZİFESİ GÖREN,KARADENİZ´İ VE DOĞU ANADOLUYU AKDENİZ´E BAĞLAYAN,ÜZÜMÜ,FISTIĞI, NARI VE TABİ Kİ HARİKA GÖLÜ İLE MEŞHUR BİR İLÇEDİR.

Adres - Asfalt Mah. 412 Sok. No13/A Gölbaşı/ADIYAMAN

Ulaşım Şehir içi Şahsi veya Servis ile Ulaşım mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ADIYAMAN İLİNE 60 KM, İLÇE MERKEZİNE İSE 0 Km.